Novu kolekciju sunčanih naočala Woodys Barcelona potražite u našoj optici u Medulinu.

Zakoračite u proljeće spremni i sa stilom.

AKCIJA 1+1

Progresivne naočale već od 1800 kuna!

Saznaj više

Proizvodi i usluge


Širok izbor dioptrijskih okvira po pristupačnim cijenama. Kod odabira okvira važan nam je njihov dizajn ali i funkcionalnost.

Dioptrijske naočale

Sunčane naočale su daleko više od modnog dodatka. One štite naš vid tijekom cijele godine. U našoj optici pronađite sunčane naočale svjetskih brendova.

Sunčane naočale

Besplatan pregled vida vršimo svakim danom uz prethodno zakazan termin. Stručno Vas savjetujemo o najboljem rješenju za Vaš vid.

Pregled vida

Novosti


Ovvo optics

Spoj tehnologije, dizajna i udobnosti ostavit će vas bez daha.

Ovvo okviri izrađeni su od kombinacije kiruškog čelika 70% i titana 30%. Osim što su izrađeni od hipoalergenskih materijala izvrsno su fleksibilni i otporni na toplinu. Pod fleksibilnost mislimo na to da njihovi okviri mogu izdržati čak 90 kg vučne sile.


Naša poslovnica u Medulinu pod imenom Optika Nataša osnovana je 2012.godine, a samim time smo i prvi u povijesti Medulina koji su otvorili optiku. Upornost i konstantno ulaganje u sebe i u optiku omogućilo nam je da optika radi tijekom cijele godine. Trud ste isplatio. Sretni smo što smo uspjeli opstati u ovom predivnom malom turističkom mjestu.


S naočalama trebate izgledati ljepše nego bez njih.

Besplatan pregled vida