Progresivne leće

Ovakva vrsta leća je pogodna za klijente kojima je potrebna korekcija vidne oštrine na daljinu i na blizinu. Odnosno kada klijent ima potrebu nošenja naočala za vid na daljinu i radi staračke prezbiopije na blizinu (posebna druga dioptrija prilikom gledanja na blizinu). Kako klijenti ne bi morali nositi dva para naočala te im olakšali njihovo nošenje, moguće je napraviti progresivne višejakosne leće koje će Vam omogućiti da cijeli dan i imate savršen vid na svim udaljenostima. Postoje više vrsta progresivnih leća, a mi ćemo Vam ponudi najbolju varijantu za potrebe Vašeg vida, uzimajući u obzir Vaše svakodnevne aktivnosti i visinu dioptrije.

Trudimo se nabaviti kvalitetne leće koje će zadovoljiti potrebe naših klijenata, stoga smo vrlo zadovoljni sa progresivnim lećama pod nazivom Varilux, od tvrtke Essilor. Garantiraju Vam udoban i oštar vid na svim udaljenostima.

1+1 GRATIS

Jedan par progresivnih leća platite drugi dobijete gratis.

Možete kombinirati jedan par bijelih, a drugi par sunčanih ili fotoosjetljivih leća.

Javite nam se za više informacija ili dogovorite besplatan pregled vida.

Naša poslovnica u Medulinu
osnovana je 2012.godine

Upornost i konstantno ulaganje u sebe i u optiku omogućilo nam je da optika radi tijekom cijele godine. Sretni smo što poslujemo toliko godina u ovom predivnom malom turističkom mjestu. Hvala vam!

© 2024 Optika Nataša

Scroll to Top