Dioptrijski okviri

Dioptrijski okviri

Važno nam je kupcima pružiti velik ali ujedno i kvalitetan izbor dioptrijskih naočala.

Kada nekoga pitate što ste čuli za optiku Natašu u Medulinu , jedan od odgovora bit će „okviri za naočale po pristupačnim cijenama“.  Cilj nam je zadovoljiti svakog kupca, a ne samo određenu skupinu klijenata. Što se tiče omjera cijene i kvalitete, nastojimo da naši trenutni i budući klijenti mogu sebi priuštiti naočale za vid, a da okviri nisu preosjetljivi na lom i pucanje.

Ima jako puno materijala na tržištu od kojih se izrađuju dioptrijski okviri. U našoj optici  najviše radimo sa acetatom, metalom, čelikom, titanom i kombinacijom acetata i metala.

Naši okviri za naočale su odraz želja i potreba naših kupaca. To znači da prilikom biranja okvira slušamo i fokusiramo se na želje i potrebe za vid naših klijenata. Koliko pratimo trend i modu, jednako nam je važna funkcionalnost tih istih okvira, pogotovo kada su u pitanju veće dioptrije. Najpopularniji brendovi dioptrisjkih naočala u našoj poslovnici su Furla, Carolina Herrea, Police, Guess, TommyHilfinger, Borbonese, Jisco, Wodysbarcelona, CAT, FreeLand, Lamatta, Fila, Oneil, Sting, Johnlennon, Tom Tailor.

Naša poslovnica u Medulinu
osnovana je 2012.godine

Upornost i konstantno ulaganje u sebe i u optiku omogućilo nam je da optika radi tijekom cijele godine. Sretni smo što poslujemo toliko godina u ovom predivnom malom turističkom mjestu. Hvala vam!

KONTAKT

RADNO VRIJEME

PON-PET

08:00-14:00

18:00-20:00

SUB

09:00-13:00

© 2024 Optika Nataša

Scroll to Top