Okviri za naočale su srž optike. Sa naočalama trebate izgledati ljepše nego bez njih. Na temelju toga biramo sa kojim markama okvira ćemo surađivati kako bi ponuda bila raznolika. Važno nam je kupcima pružiti velik ali ujedno i kvalitetan izbor dioptrijskih naočala.

Kada nekoga pitate što ste čuli za optiku Natašu u Medulinu , jedan od odgovora bit će „okviri za naočale po pristupačnim cijenama“.  Cilj nam je zadovoljiti svakog kupca, a ne samo određenu skupinu klijenata. Što se tiče omjera cijene i kvalitete, nastojimo da naši trenutni i budući klijenti mogu sebi priuštiti naočale za vid, a da okviri nisu preosjetljivi na lom i pucanje.

Ima jako puno materijala na tržištu od kojih se izrađuju dioptrijski okviri. U našoj optici  najviše radimo sa acetatom, metalom, čelikom, titanom i kombinacijom acetata i metala.

Naši okviri za naočale su odraz želja i potreba naših kupaca. To znači da prilikom biranja okvira slušamo i fokusiramo se na želje i potrebe za vid naših klijenata. Koliko pratimo trend i modu, jednako nam je važna funkcionalnost tih istih okvira, pogotovo kada su u pitanju veće dioptrije. Najpopularniji brendovi dioptrisjkih naočala u našoj poslovnici su Furla, Carolina Herrea, Police, Guess, TommyHilfinger, Borbonese, Jisco, Wodysbarcelona, CAT, FreeLand, Lamatta, Fila, Oneil, Sting, Johnlennon, Tom Tailor.