Imate li problem sa vidom na daljinu i blizinu?

24.11.2017 - 13:23Procjenjuje se da 80% informacija koje primamo iz vanjskog svijeta dobivamo kroz naše oči. Zbog toga je kvaliteta vida toliko važna, posebno ukoliko uzmemo u obzir zahtjeve suvremenog života: čitanje, korištenje računala, vožnja, sportske aktivnosti itd.
Nakon 40-e, periodni fenomen je poznat kao prezbiopija pojavljuje se u našim životima te ga je tada potrebno korigirati.
Progresivne korekcijske leće omogućuju nam jasan vid na svim udaljenostima bez da trebamo koristit dva ili tri para naočala. Korigira vid na daljinu, srednju odnosno radnu udaljenost i blizinu kod čitanja sitnih slova. Nema gnjavaže oko nošenja dva para naočala i konstantno njihovo izmjenjivanje. Progresivne leće ćete moći nositi tokom cijelog dana i uživati u savršenom vidu.

KOJI SU SIMPTOMI PROBLEMA SA VIDIOM?

Glavobolja, zamućen vid, nejasna slika, preosjetljivost na svjetlo, škiljenje tokom noćne vožnje, učestalo treptanje, izobličena slika, dvoslike, prekratke ruke kod čitanja...sve su to znakovi da je potreban pregled Vaših očiju i adekvatne korekcijske naočalne leće.
Upravo kod nas u Optici Nataša  možete napraviti besplatnu provjeru vidne oštrine.
Kako bismo riješili vaše simpotome koje ukazuju na problem sa vidom nudimo Vam novu progresivnu Varilux leću. VARILUX X SERIES nova generacija leća koja omogućuje jednostavnu i brzu prilagodbu, jednostavno fokusiranje, poboljšanu srednju zonu i zonu za čitanje, šire vidno polje.. Za sve aktivnosti cijeli dan, nadohvat ruke!
Naši klijenti uživaju u stabilnosti u pokretu, širokom vidnom polju i refleksnom vidu.Near Vision Behavior (NVB) nova mjera za Varilux X series uzete su obzir različite udaljenosti koje odgovaraju današnjem modernom digitalnom okruženju između 40 i 70cm udaljenosti od ruke.
Naša klijentica gospođa Renata je uspješno se prilagodila novim progresivnim naočalama i dapaće vidi da joj je bolje nego prije sa prijašnjim progresivnim naočalama.


RAZLIKA IZMEĐU PRIJAŠNIH PROGRESIVNIH VARILUX LEĆA I NOVE X GENERACIJE? Kod prijašnjih serija progresiva svaki dio leće bio je dizajniran kako bi pružio jasan vid na određenoj udaljenosti. Više se fokusiralo na problem s vidom na daljinu. Sada, uzimajući u obzir i maksimalan volumen potreban za kvalitetan vid pri radu na blizinu, nosioci nemaju potrebu za stalnim pomicanjem glave dok prelaze s jednog zadatka na drugi!

VARILUX X SERIES preporučuje se svim prezbiopima koji žele trenutni i refleksni prirodan vid na svim udaljenostima. Te za nosioce progresiva koji imaju problem s vidom na blizinu, u zoni nadohvat ruke.

Preporuka za:
• Osobe koje imaju problema sa vidom na daljinu i blizinu
• Osobe s visokim kriterijima za personaliziranim vidom
• Za osobe kojima je multitasking i brz prijelaz s jedne na drugu aktivnost dio svakodnevnice
• Za mlade i iskusne prezbiope
• Za nosioce progresiva koji imaju problema s vidom na blizinu, u zoni nadohvat ruke.

OPTIKA NATAŠA nudi posebnu ponudu do kraja 2018.godine
Ponuda DVA PARA PO CIJENI JEDNOG do kraja 2018.godine. Uz kupnju bilo kojeg Varilux progresiva poklanjamo drugi par dali sunčani, fotoosjetljivi ili bijeli VARILUX progresiv. Često nam je potreban više nego jedan par naočala.

Prijavite se za besplatan pregled ovdje.