Akcija Varilux 1+1


Jedan par progresivnih leća platite drugi dobijete gratis.

Možete kombinirati jedan par bijelih, a drugi par sunčanih ili fotoosjetljivih leća.

Trudimo se nabaviti kvalitetne leće koje će zadovoljiti potrebe naših klijenata, stoga smo vrlo zadovoljni sa progresivnim lećama pod nazivom Varilux, od tvrtke Essilor.

Saznaj više

Ovvo optics


Spoj tehnologije, dizajna i udobnosti ostavit će vas bez daha.

Ovvo okviri izrađeni su od kombinacije kiruškog čelika 70% i titana 30%. Osim što su izrađeni od hipoalergenskih materijala izvrsno su fleksibilni i otporni na toplinu. Pod fleksibilnost mislimo na to da njihovi okviri mogu izdržati čak 90 kg vučne sile.

Saznaj više

Transitions leće


Svakodnevna zaštita za vaše oči.

S ovim lećama zaštitit ćete vaš vid od UVA i UVB zraka, a isto tako pružat će vam udoban vid na otvorenom kao i za vrijeme gledanja u digitalne ekrane.

Nije upitno da ćete s Transition lećama pronaći vaš stil, jer one dolaze u 7 modernih boja. Svaka boja se aktivira, odnosno leća potamni kada je izložena svjetlu, a vraća se u prozirno stanje u zatvorenom prostoru.

Saznaj više

Zaštitne naočale za digitalne ekrane


Napredne leće koje smanjuju zamor oka za vrijeme dugog gledanja u ekran. 

Intenzivno gledanje u ekrane naporno je za vaše oči i može dovesti do napetosti u očima. Zato stručnjaci preporučaju naočalne leće sa Smart Blue Filterom koji smanjuju izloženost štetnom plavom svjetlu sa digitalnih ekrana.

Saznaj više