Okviri

Dioptrijski okviri

Širok izbor dioptrijskih okvira po pristupačnim cijenama. Kod odabira okvira važan nam je njihov dizajn ali i funkcionalnost.

Naši okviri za naočale su odraz želja i potreba naših kupaca. To znači da prilikom biranja okvira slušamo i fokusiramo se na želje i potrebe za vid naših klijenata

Sunčane naočale

Sunčane naočale su daleko više od modnog dodatka. One štite naš vid tijekom cijele godine. U našoj optici pronađite sunčane naočale svjetskih brendova.

U sunčane okvire često ugrađujemo sunčane leće sa dioptrijom klijenta. Sa sunčanim naočalama sa dioptrijom naši klijenti imaju 100% Uv zaštitu od sunca i izvrstan jasan vid.

Naočalne leće

Svakodnevna zaštita za vaše oči. Leće u našoj ponudi zaštitit će Vaš vid od UVA i UVB zraka, a ujedno pružiti Vam udoban vid na otvorenom i zatvorenom prostoru kao i za vrijeme gledanja u digitalne ekrane. 

Otkrijte našu ponudu i saznajte više o progresivnim, transition i zaštitnim lećama.

Naša poslovnica u Medulinu
osnovana je 2012.godine

Upornost i konstantno ulaganje u sebe i u optiku omogućilo nam je da optika radi tijekom cijele godine. Sretni smo što poslujemo toliko godina u ovom predivnom malom turističkom mjestu. Hvala vam!

© 2024 Optika Nataša

Scroll to Top