Transition leće

S ovim lećama zaštitit ćete vaš vid od UVA i UVB zraka, a isto tako pružat će vam udoban vid na otvorenom kao i za vrijeme gledanja u digitalne ekrane. Nije upitno da ćete s Transition lećama pronaći vaš stil, jer one dolaze u 7 modernih boja. Svaka boja se aktivira, odnosno leća potamni kada je izložena svjetlu, a vraća se u prozirno stanje u zatvorenom prostoru.

Naš dobavljač Transition leća je tvrtka Essilor. Zašto baš Essilor? Jer oni nam od 2020.godine nude nove boje u ponudi. Prije bi naočalne leće vani potamnile samo u sivu, smeđu ili zelenu boju. Nove boje u ponudi su plava, sivo-zelena, topla smeđa i neobična, ali lijepa, ljubičasta boja. Svaka leća ima u sebi najnoviju tehnologiju, zahvaljujući kojoj je vrijeme prilagodbe leće na svijetlo iznimno kratko.

Transitions inteligentne leće možete koristiti iako ne trebate korekciju dioptrije. Transitions Style Colours savršeno će se uklopiti u vaš stil i promijeniti vaš modni izričaj. Kombinirajte boju leća s vama omiljenim okvirom, neka vaše naočale postanu vaša dnevna zaštita

Zašto odabrati Transition inteligentne leće?

Svjetlo je osnova za naš vid i dobrobit. Dio spektra svjetlosti koji dopire do oka sadrži komponente koje mogu biti štetne za zdravlje oka. Transitions tehnologija kontinuirano i 100% štiti oči od UVA i UVB zraka i ne dopušta im prolaz do vaših očiju. Također štiti od štetnog plavog svjetla emitiranog s digitalnih ekrana i sunca.

Istraživanja su pokazala da je čak 88% nosioca zadovoljno sa svojim Transitions lećama, i nalaze se na prvom mjestu fotoosjetljivih leća od strane stručnjaka na polju optike.

Naša poslovnica u Medulinu
osnovana je 2012.godine

Upornost i konstantno ulaganje u sebe i u optiku omogućilo nam je da optika radi tijekom cijele godine. Sretni smo što poslujemo toliko godina u ovom predivnom malom turističkom mjestu. Hvala vam!

© 2024 Optika Nataša

Scroll to Top