Pregled vida

Stručno savjetovanje

Nakon izvršenog detaljnog pregleda vida stručno vas savjetujemo kako bi Vam osigurali najkvalitetniji i najugodniji vid.

Suvremena tehnologija

Konstantno ulažemo u aparate i leće nove generacije, što nam omogućava da smo u toko s najsuvremenijim trendovima u svijetu optike.

Individualan pristup

Trudimo se pridobiti što bolju komunikaciju sa našim klijentima kako bi dobili jasniju i precizniju sliku glede Vaših potreba vida u Vašoj svakodnevnici te na temelju toga Vas stručno savjetujemo.

Besplatan pregled vida obavlja vlasnica optike Nataša sa završenim studijem na Veleučilištu Velika Gorica, smjer Očna optika i službeno od 2015.godine inženjerka optometrije (bacc.ing.opt.)

Glavna zadaća optometrista je određivanje vidne oštrine i otkrivanje stanje oka kao što su kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i prezbiopija. Najviše se baziramo na testiranje vidne oštrine i utvrđujemo visinu dioptrije. Najveća prednost kontrole vida kod optometrista je da ne morate čekati red u bolinci ili plaćati privatni pregled kod oftamologa.

Kada ustanovimo da dioptrija ne može pomoći kod poboljšanja vidne oštrine, naše klijente usmjerimo na detaljan pregled kod doktora (oftamologa). Također, u slučaju da klijent ima neku povijest bolesti kao npr. glaukom, upućujemo ga na pregled kod oftamologa, koji je zadužan za praćenje glaukoma (očnog tlaka), dok optometrist klijentu može provjeriti stanje vidne oštrine te je li došlo do kakve promjene u dioptriji.

Besplatan pregled vida vršimo svakim danom uz prethodno zakazan termin.

Naša poslovnica u Medulinu
osnovana je 2012.godine

Upornost i konstantno ulaganje u sebe i u optiku omogućilo nam je da optika radi tijekom cijele godine. Sretni smo što poslujemo toliko godina u ovom predivnom malom turističkom mjestu. Hvala vam!

© 2024 Optika Nataša

Scroll to Top