Sunčane naočale

Sunčane naočale

Sunčane naočale su daleko više od modnog dodatka. Vrlo je bitno nositi kroz cijelu godinu ispravne i kvalitetne sunčane naočale. One nas štite od preuranjenog starenja oka i očnih bolesti, poput sive mrene. Nažalost, danas cijeli naš ozon od Zemaljske kugle nije jednako debeo kao 90-ih godina, i samom tom činjenicom štetne sunčeve zrake sve više prolaze kroz našu atmosferu te su veće mogućosti da će ranije doći do trajnog oštećenja vida kao što je degeneracija makule. U današnje vrijeme treba posvetiti veću pažnju za očuvanje vida i kože od sunca. Stoga nudimo veliki izbor sunčanih naočala za odrasle i djecu.

U sunčane okvire često ugrađujemo sunčane leće sa dioptrijom klijenta. Sa sunčanim naočalama sa dioptrijom naši klijenti imaju 100% Uv zaštitu od sunca i izvrstan jasan vid. Takve sunčane naočale sa korekcijom su pravo ulaganje u svoje zdravlje. Isto kao i kod dioptrijskih naočala, imamo veliki raspon cijena i kod sunčanih naočala. Time nastojimo omogućiti da si svi mogu priuštiti adekvatnu zaštitu za sunce. Najpopulariniji brendovi u našoj poslovici za sunčane naočale su Furla, Police, Fila, Yalea i ostali svjetski brendovi.

Naša poslovnica u Medulinu
osnovana je 2012.godine

Upornost i konstantno ulaganje u sebe i u optiku omogućilo nam je da optika radi tijekom cijele godine. Sretni smo što poslujemo toliko godina u ovom predivnom malom turističkom mjestu. Hvala vam!

© 2024 Optika Nataša

Scroll to Top