Sunčane naočale su daleko više od modnog dodatka. Vrlo je bitno nositi kroz cijelu godinu ispravne i kvalitetne sunčane naočale. One nas štite od preuranjenog starenja oka i očnih bolesti, poput sive mrene. Nažalost, danas cijeli naš ozon od Zemaljske kugle nije jednako debeo kao 90-ih godina, i samom tom činjenicom štetne sunčeve zrake sve više prolaze kroz našu atmosferu te su veće mogućosti da će ranije doći do trajnog oštećenja vida kao što je degeneracija makule. U današnje vrijeme treba posvetiti veću pažnju za očuvanje vida i kože od sunca. Stoga nudimo veliki izbor sunčanih naočala za odrasle i djecu.

U sunčane okvire često ugrađujemo sunčane leće sa dioptrijom klijenta. Sa sunčanim naočalama sa dioptrijom naši klijenti imaju 100% Uv zaštitu od sunca i izvrstan jasan vid. Takve sunčane naočale sa korekcijom su pravo ulaganje u svoje zdravlje.

Isto kao i kod dioptrijskih naočala, imamo veliki raspon cijena i kod sunčanih naočala. Time nastojimo omogućiti da si svi mogu priuštiti adekvatnu zaštitu za sunce.

Najpopularniji brendovi u našoj poslovnici za sunčane naočale su Furla, Carolinaherra, Fila, Police, Invu, Guess, Oneil.