Naša poslovnica u Medulinu pod imenom Optika Nataša osnovana je 2012.godine, a samim time smo i prvi u povijesti Medulina koji su otvorili optiku. Upornost i konstantno ulaganje u sebe i u optiku omogućilo nam je da optika radi tijekom cijele godine. Trud se isplatio. Sretni smo što smo uspjeli opstati u ovom predivnom malom turističkom mjestu.

Našu prvu obiteljsku optiku osnovala je moja mama Ana Ćeralinac u Pitomači pod nazivom Optika Ana. Nakon 38 godina poslovanja, odlučili smo zatvoriti optiku u Pitomači i osnovati po prvi put optiku na moru na području Istarske županije u Medulinu.

Vlasnik optike je Nataša Milošević po struci majstor očne optike i inženjerka optometrije (bacc.ing.opt.). Tijekom školovanja, zahvaljujući raznim radnim i praktičnim iskustvima te edukacijama u Hrvatskoj, ali većinom u inozemstvu, Nataša je stekla diplomu pod nazivom „životna škola“, gdje je praksa 80% poslovanja.

Po čemu se razlikujemo od drugih optika na području Istarske županije?

Slušamo želje i potrebe klijenata

To se najviše odnosi na kolekciju naših dioptrijskih i sunčanih naočala. Osim što nastojimo biti u korak s modom i najnovijim trendovima, pomno biramo okvire i prema funkcionalnosti i praktičnosti, koje su jednako bitne kako bi u potpunosti zadovoljili želje i potrebe naših klijenata.

Individualan pristup

Trudimo se pridobiti što bolju komunikaciju sa našim klijentima kako bi dobili jasniju i precizniju sliku glede Vaših potreba vida u Vašoj svakodnevnici te na temelju toga Vas stručno savjetujemo.

Vlastoručna obrada leća

Volimo isticati je da sami obrađujemo naočalne leće. Sama obrada naočalnih leća garantira Vam veću sigurnost kupnje naočala za vid. 

Zahvalni smo što već tako dugo poslujemo. Kroz godine u godinu prepoznajemo naše stalne klijente, a Vaša preporuka nama predstavlja podršku, sreću i sigurnost za daljnjim poslovanjem.